vad är det för dag i dag? vad är det för dag idag?

...idag är ingen vanlig dag för det är Tors alldeles egna dag, hurra hurra HURRA!
Eller inte, gud vad tråkig jag är..
Det har varit lite en sån dag idag. En intet-dag, lagom tråkig, lagom torr humor, lagom långsam... ja en sån där onödig dag. Just nu känns det som att allt bara är en lång väntan, vill bara att det ska bli lördag. Jag börjar bli så där nervös att jag bara vill att det ska va över!

Började dagen med att åka till stallet, med blandade känslor.
En av sakerna jag varit lite orolig för inför det eventuella hästköpet är att jag ska känna mig väldigt stressad, eftersom jag mer eller mindre "måste" hinna med hästen på morgonen, eftersom jag jobbar sent i stort sett varje dag, kommer sällan hem tidigare än 19.30 och om man då vill hinna med och äta o sånt där så finns det nästan inte en chans att hinna med ridning och dyl. på kvällarna. Under de härliga ljusa sommarkvällarna går det väl an men så här under vintern så är det juh en mardröm. Och vi vet väl alla att jag inte är nån morgonmänniska!
Så idag var nästan lite avgörande för hur framtiden ska bli, och det gick galant!
Kom inte iväg förrens 9.30 men han med både ridning och mockning osv. och hade ändå ganska så bra med tid innan jag var tvungen att åka till jobbet. Så två tummar upp för det!

Blackie var så söt idag. Varenda gång han sett mig hittills så har jag fått ett sött litet välkomstgnägg... inte idag, idag fick jag en tung djup suck! Haha...jag tror han redan fattat att jag innebär jobb! :D
Efter ridningen, som mest innebar mig tala om för honom att han är inte pensionär och han är inte heller onriden unghäst! Han är lite som Erna, det finns liksom inget mellanläge, det är fullt ös framåt eller så är det handbromsen i! Idag var det mest handbroms! Men vi tog oss igenom det också och tillslut så joggade han på riktigt snällt och i ganska bra form! Stackarn måste börja omvandla lite fett till muskler! :)


(han va topfint ryktad, men bestämde sig för ett lerbad bara för fototillfällets skull!)

~*~

På jobbet så var det en ganska så lam dag, inte mycket hände alls.
Hade två råttor inne för observation men förmodade Pneumokocker (den typ av streptokocker som hos männsikan orsakar bla. bihåle-, öron-, lung- och hjärnhinneinflammation) den ena var ganska mycket sämre än den andre men eftersom de bor ihop så fick båda stanna inne. Antagligen så kommer den sjukare inte att fixa det för han var verkligen illa däran :(Well, nu blir det lite OS-tittande, verkar inte va nån bra svensk-dag dock :(, och sen blir det en tidig kväll, måste iväg imorrn på morgonen och köpa skor innan jobbet, för affärn jag ska till har inte öppet efter jag slutat jobbet, sen blir det jobb 12.45 - 19.00 och sen blir det storhandling för att sen ringa Leeann för att se om hon hänger med på lördag och sen ringa och bekräfta med de som säljer hästen att vi fortfarande är välkommna på lördag och sen bums i säng för vi måste ÅKA senast 8.30 på morgonen och sen blir det HÄST! :D Men mer om det på lördag...först en lång, tråkig och alldeles alldeles..onödig fredag! :P

Puss gullungar!
xxx