Snabb fotouppdatering..

... har inte sa myckt tid att skriva men ni far en liten snabbuppdatering. :)



Chuckmeister e ganska sa fluffig nu for tiden. Han sportar en ganska sa stilig mowhawk/ugglefrisyr nu for tiden :)
Den 15 februarie sa ar det nan slags "preliminary hearing" dar agaren ska beratta om hon anser sig "guilty" eller "not guilty" till anklagelserna. Detsamma galler hennes dotter! For nu innefattar atalet aven henne, eftersom hon ar over 18 ar och bor i samma hushall och sag hunden dagligen! (YaY! ^^ )



Vi "vet" att de bada kommer att saga att de ar oskyldiga, vilket da kommer leda till att rattegangen borjar den 27 februari. Om de nu av nagon anledning skulle erkanna sig skyldiga sa kommer det en dom direkt den 27'e sa nu ar det liksom bara att vanta och se.



Det ar forst nu jag har borjat bli nervos, nu nar jag har datumen. Det ar liksom nu vi inser att han kanske maste aka tillbaka till hemskheten. :( Det gor ont i hjartat att tanka pa.
Sarksilt eftersom han har anpassat sig till oss sa bra, han passar in i "familjedynamiken", ingen av de andra verkar bry sig om att han bor har, han hittade sin egna plats ganska sa snabbt och eftersom vara andra djur ar sanna oppna personligheter sa har de accepterat honom utan problem (de forsta tva dagarna var det sotaste, nar Ludde nastan konstant kralade omkring pa mage for att va pa samma niva som lillkillen, skitgulligt!)



De flesta som ar involverade i fallet, eller som jag har diskuterat det med ar positiva, de sager att de inte kan se hur hon skulle kunna fa tillbaka honom och delvis haller jag med dem, det finns sa manga punkter liksom som inte ar forsvarbara och dessutom det faktum att om en domare bestammer sig for att inte domma henne och ge tillbaka hunden till henne sa maste han forklara VARFOR han gor sa och det kan juh bli lite obekvamt for domaren. Men det hjalper inte helt, jag vill veta sakert. Snart snart snart.



Sa sot! ^^ Han e lika liten som vara katter tihi.

I ovrigt mar vi bra, jag jobbar som en liten bla eftersom Kayleigh har en hjarnINFEKTION :S sa hon har inte jobbat sen nyar. Trott ar jag. Men snart sa borde jag vara back on track. Deppigheten borar sa sakta slappa ocksa, men man ska inte ropa hej och allt det dar, sa jag haller kaften och gar och lagger mig istallet. Forhoppningsvis hors vi snart igen. :)

Natti

x