Hej...

...mins ni mig?

hoho?

E de ingen här? Näe men då går jag väl igen då..

tihi..okej det suger o försöka skämta i en blogg haha, förlåt!

Nu är jag tebax. Var ingen planerad bloggpaus, men nu fick det bli så. Livet hände liksom och då fick bloggen prioriteras bort. Tänker inte gå in på djupet om vad som har hänt, det har gått för lång tid och det finns inte så mycket att säga egentligen men jag gör väl en snabb recap som vanligt.
Var som sagt hemma i Sverige, Småland, Braås för att fira jul.
Väldans trevligt, ingen jul är så bra som en jul på Braås.
Det var också väldigt skönt att jag fick träffa min söta lilla mormor, för sorgligt nog så somnade min lilla mormor in för gott i början av januari. Det gör ont, väldigt ont så det pratar vi inte mer om. Ska åka hem nu snart för begravningen, ska bli skönt att få komma hem och krama min familj men anledningen hade juh kunnat vara mer cheerful så att säga.
I ungefär samma veva, när jag kom tillbaka till jobbet efter jul...så möttes jag av misär.
Det hade varit översvämmning på jobbet och det var fortfarande vatten överallt.
Vi jobbar fortfarande i misären, men nu består misären av färgburkar, gipsbyttor och avfuktare. Jag får ångest bara av att tänka på det.

Sen har vi (i sista sekunden) microchippat och rabiesvaccinerat Katie, så om allt går som det ska så följer hon med oss till Sverige i sommar.
!OBS! Mamma jag glömde säga på telefon idag att vi kommer de 2 första veckorna i Augusti istället!!!!
Så ett blodprov den 14februari för de engelska reglerna och sen ett den 26 Maj för de svenska reglerna. Håll tummarna att hon är en jävel på att bilda antikroppar! :D
Sen har vi lagt in en växel med Kulan igen så nu jävlar. Hon är riktigt duktig, hon har lite problem med bromsen bara, fast jag föredrar en unghäst utan bromsar än en där handbromsen verkar ha rostat fast, så jag är väldans glad.

Sen var Ludde sjuk (igen!) ...magsjuk, han hade ätit nått olämpligt, typ.... hela innehållet i papperskorgen i badrummet (för att nån [jag] hade glömt o stänga babygaten). Så han kräktes ohämmat ett tag, vi matade honom med banan (högt kalium innehåll) och prokolin, blev bättre och blev sen sämre igen, tillslut lyckades han mage trycka (nästan) ut vad det var som var där inne. Han stog i trädgården och skrek när han fösökte skita klockan typ 2 på morgonen, det såg ut som om han var på väg att prolapsa så jag och Mike stog där ute med hushållspapper och ficklampor upp i arslet på honom och jag lyckades få tag på något som han försökte få ut. Det var som en födsel, han krysta och skrek och jag drog och tillsammans förlöste vi ett alienfoster! 30cm med gunk drog jag ut. Om jag inte hade vetat att han ätit papperskorgsinnehållet så hade jag varit 100% säker på att han hade blivit alien-probad! Så jävla äckligt! Men sen mådde han prima! (tack gode gud!)
Så jävla pinsamt när sånt händer mig, med tanke på det jobbet jag har. >.<

ÖÖöhhh was else? Vi har äntligen fårr upp mina skohyllor i sovrummet...bara tre år senare än vad vi tänkt men hey ho, bättre sent än aldrig. Ska ta bilder nån dag.

Så det får va det för nu för nu är jag trött.
Jag ska se om jag kan komma in i en bra loggrutin igen grabbar, jag har saknat det. :)
Förhoppningsvis kommer jobb o allt lugna ner sig lite runt den 21'e februari för då åker veten in på sjukan för en andra höftledsprotesoperation så då kommer en annan vet in, som e såååå mycket lättare at jobba med haha.
Missförstå mig rätt, jag älskar o jobba med vår vet men ibland är hon bara lite för mycket och nu efter alla problem med översvämmningen osv. så har hennes stubin varit kortare än vanligt!

Avslutar men blandade bilder från den senaste månaden eller så.

Tjipp!


sötgrisar!



 
finaste veckraste hepporna!


home sweet home


Vi var på IKEA och tyckte att det var lite kul att även där så står jag och Ludde sida vid sida. :)


Ludde modellar en av mina julklappar.


Varför sova i korgen när man kan sova i husses smutstvätt?


Det är svårt att ta bilder när hästen vill äta kameran. Förhoppningsvis kan vi rida i dagsljus snart så ni kan få lite ordentliga bilder. :)

Natti godingar.

xoxox

Postat av: Helena

Hallihallå, blogga på.

2011-02-02, 07:55:55 - URL: http://balstavidlund.blogg.se/
Postat av: Tessan

Kul att ha dig tillbaka:) Kram

2011-02-03, 15:19:07 - URL: http://goljahult.blogg.se/
Postat av: Herzleid

Kram!

2011-02-06, 17:35:13 -

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: