trötter...

...och kanske lite butter och en liten del toker med skulle jag tro.
Jag har som vanligt lite grejer på gång som jag inte kan prata om. Vill inte berätta om en massa saker och sen behöva förklara en massa om det inte blir av, vilket jag hoppas ni förstår, men samtidigt måste jag skriva av mig lite och ventilera.
Men vi tar det från början.

Foten
Så i lördags var jag och skulle få stygnen borttagna, det var juh ett äventyr i sig.
Jag börjae nojja redan i fredags, jag visste att det skulle göra tokont. Och mycket riktigt det var fruktansvärt.
Och som grädde på moset så hände 2 saker som inte gjorde det mycket bättre:
1. Två av stygnen hade läkt fast i underhuden så när de stygnen tog så hände två saker, dels så började det rinna blod ur stygn-hålen och dels så började jag få världens blåmärke pga blodet som spred sig under huden!
Jag fick dessutom ta ut det sista stygnet själv!! Jäkla rookie-sköterska! :)P
2. Min hud har börjar fästa sig vid den underliggande vävnaden vilket inte är bra, så mycket massage och stretching ligger nu på schemat.
I övrigt så såg allt bra ut, ingen infektion och ingen inflammation.
Den är fortfarande ganska stel men det blir bätre varje dag så jag tror inte jag behöver nån sjukgymnastik. :D





bilder tagna precis innan stygnen togs, ska lägga upp bilder på hur det ser ut nu imorrn eller nått :)
Har fortfarande bandage på för att skydda såret och för att hålla muskel i rätt "form" så det får bli nästa gång jag byter bandage.


Jobbet.
Det har varit en helt jäkla galen vecka så här långt och värre lär det väl bli.
Vi har haft akutfall, fullbokad kalender och operationer och allt som kan gå fel har gått fel och jag känner mig helt sunkig som inte kan röra mig i normalfart :(
Orkar inte gå in på för mycket detaljer men det har varit allt från rutingrejer som kattkastrering


(katt-testiklar :D)

...till en Weimaraner med akut njursvikt (och "udda" ägare) och idag när jag kom till jobbet så klev jag rakt in i en rutinoperation där katten hade fått hjärtstillestånd.
Vi hade dessutom en katt med dropp inne och en katt som vi tog bort en svulst från tungan på.
Superstressig dag... jag vill ha helg! Behöver dessutom köra bil imorrn något jag inte ser fram emot...eller min fot ser inte fram emot det :(




Livet.
Ja, saker börjar nog röra på sig.
Efter att ha varit rätt jobbigt ett tag, jobbigt på många vis: varken min eller Mikes hälsa har varit särskilt bra, massor med saker har hänt, allt från farfars begravning till bilproblem och konservburkar i fötterna, så har vi nog kommit till en punkt där vi båda är så trötta på att allt är skit och känner att det enda sättet att lösa det på är att gör nånting åt det, så det är där vi står idag.

Jag har tagit ett beslut (tillsamans med Mike) om en ganska så drastisk förändring, som jag redan har satt i rullning, kanske kanske så kan jag berätta mera redan på söndag kväll.
Vi har också gjort en långtidsplanering som vi kommer sätta ordentligt i rullning redan i mars/april förhoppningsvis. Det enda som är riktigt jobbigt med förändring är just den här perioden, ni vet precis innan allt börjar hända på riktigt. Det är nervös och stressfyllt och ångesten står och knackar på dörren och man funderar på om man ska gå och öppna dörren så man kan få det undanstökat eller om man ska sitta tyst och släcka lamporna och hoppas på att det försvinner...
Så ja, jag vet inte vad jag ska säga, allt är väldigt spännande och väldigt stressigt och ångestladdat samtidigt. Jag vet inte om jag är positiv eller negativ, jag vet ingenting känns det som. Det enda jag vet är att jag måste göra det här, jag kan inte sitta här o ha det jobbigt längre och Mike känner samma sak, så även om allt detta kanske gör att vi kommer va buttra och otrevliga ett tag så lovar jag er att det innebär att i slutänden så kommer vi va trevligare och gladare människor! :)

Nu ska jag slöglo TV och gosa med alla mina pojkar och sen blir det sängen!

Puss mina hjärtan!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: