Nattblogg

Jaha, då har det gått lite mer än 24'a timmar sen Katie klev in i våra liv.
Det har gått över förväntan.
Pojkarna har lugnat ner sig en massa, de undrar mest vad det är för konstiga ljud hon sysslar med, ni vet mopsgrisljuden, Televinken låg och tittade på henne i säkert en timme igår när hon låg och snarkade han var alldeles fascinerad.
Vi märker ännu så länge inget av alla de åkommor som ägaren påstod att hon har.
Det enda som vi ser och som vi visste om är hennes ögon, hon har "ulcers" i båda ögonen och möjligtvis starr i det ena. JAG VET man ska inte ta sig an ett sjukt djur men hon verkar verkligen va obesvärad, hon är inte fotofobisk hon kisar inte osv osv. men vi får se vad som händer, det är något som jag visste att hon hade och som jag är beredd på och hon går på medicin. Så som sagt vi får se vad som händer (det hjälper juh inte direkt att hon kan slicka sig själv i ögat!) Och det positiva är väl det att jag får juh e ganska så ordentlig rabbat på mediciner osv. eftersom jag har det jobb jag har.
Det var så sött förresten, Sheila - hon som har tagit hand om Katie fram tills nu- kom in på jobbet idag och gav mig ett kuvert med £125 (ca 1400 SEK) att lägga på Katies behandling, fast jag sagt att jag inte förväntade mig någonting alls från dem, att jag visste vad jag gjorde och att jag accepterar fullt ansvar för Katie nu..men ändå så kommer hon in med pengar, det var juh inte ens hennes hund liksom!

Katterna böjar så sakteliga vänja sig vid monstret också. De kommer fram och kikar på henne och luktar på hennes filt och så där, jag tror de kommer vänja sig såsmåningom. Iggy är alltid fortare framme än vad Pop är. Stackars Pop blir verkligen helt chockad så fort nånting ändras här hemma, det räcker nästan med att posten kommer och hon flyger upp i sovrummet. Det är jättekonstigt för när hon är i en trygg situation så är hon en riktigt kaxig liten skit. Jaja, det löser sig det med.

Nu ska jag ta Katie i famnen, ge henne lite kvalitetstid innan jag somnar.
Har gett både pojkarna och katterna kvalitetstid redan så det är bara Katie kvar.
Natt natt mina vänner.xoxox