Hajhaj!

Jag inser ju nu att det är flera veckor sen jag bloggade sist.
Men det har helt enkelt blivit bortprioriterat.
Jag har jobbat jättemycket och Mike har varit ledig så det har liksom resulterat i att när jag inte jobbat så har jag valt att umgås med min käre karl. Hoppas ni förstår :)
(Så jävla orättvist dock! Han hade EN veckas semester, men fick nästan en hel vecka till på köpet eftersom han jobbade sitt första skift den här veckan i fredags natt. Så jävla orättvist!)
Jag har varit så himla tråkig förresten att jag nästan inte fotat alls sen förra inlägget, ska se när Mike kommer hem om han har några bra bilder på saker vi gjort påsistone som jag kan lägga upp.

Tamara
Vi har pysslat ganska mkt med henne och det går riktigt bra och hon verkar tycka att det är ganska så kul.
Hon går ensam nu (som jag tror jag sagt innan?) hon har 8 hektar mark alldeles för sig själv och i fältet bredvid har hon två valacker. Det verkar passa henne alldeles utmärkt, hon går och hälsar på dem på morgonen och sen travar hon glatt iväg till andra sidan av fältet och njuter av att vara för sig själv. Hon tycker om att veta att de andra är där men hon vill inte umgås med dem, det retar upp henne, hon passar med andra ord väldigt bra in i den Hedniska familjen ;) ...den lilla bipolära aspbergerstanten.

Den skottskadade hunden...
han har spenderat lång tid på specialist sjukhuset och i tisdags så hade han läkt så mycket att de vågade sy ihop honom. Han har fortfarande ca 40 hagelpellets inbäddade i kroppen och att försöka ta ut dem skulle orska mer skada än nytta så de får stanna där de är, med risk för att varfickor bildas etc. etc. så fortfarande halvkritiskt men han är glad och mår bra i övrigt så vi har gott hopp.
Inget nytt på frågan om vem som gjorde det dock tyvärr. Rewarden för den som kan ge ett tips som leder till arrestering är £1 000 så för hoppningsvis kommer någon så småningom krypa fram med sanningen.

Så imorgon är en annan dag...
första dagen då vet'en är tillbaka på jobbet efter sin höftledsoperation, jag ser INTE fram emot detta, hon kommer behöva uppdateras så mycket, ha så många åsikter och ja, va allmänt irriterande :)P och Kayleigh den lilla jeeeveln har tagit måndag och tisdag ledigt så jag får inte ens min lediga dag att återhämta mig på, vet inte hur det här ska gå. Hoppas iaf. att hon noterar att i torsdags och fredags så städade jag ur HELA garaget, där vi har alla foderprover/tomma behållare/x-files etc. etc. hittade bland annat 200 hundmatskålar (gratis skit vi får när vi beställer foderprover), två innedörrar, 4 rullar med bodybags, 7kvadratmeter laminatgolv, 4kvadratmeter plastmatta, två displaystands, 10 liter färg, ett bänk-kylskåp, en trafik-kon och en hel levande musfamilj! Det är helt otroligt hur mycket skit som ackumuleras!!!

Andra viktiga saker
Alla de övriga djuren mår helt okej, gav Ludde ett ordentligt bad i förra veckan, alltså den typen av bad jag brukade ge honom inför utställningar när det begav sig.
(för vi var på Crufts veckan innan (?) och där lyckades jag hitta mitt favvoschampoo till riktigt bra pris som jag bunkrade upp med! Ring 5's Bright White, INGET annat schampoo för vita hundar kommer i närheten av resultatet man får med R5BW! Och det är helt utan blekmedel! Ring 5's produkter på det hela taget är kanon, rekomenderas till alla ni hundgalningar där ute! :) )
Men FY FAN vad arbets- och tidskrävande det är att bada + föna hunduslingen, HUR orkade jag göra detta varje vecka förr i tiden? ca. 3 timmar tog det allt som allt, visserligen så fäller han just nu och det gör juh inte saken enklare. Det resulterade desutom i att vårt hem nu är konstant täckt av ett lager med fluff, jag BORDE göra en stor utborstning till för att bli av med skiten men jag orkar verkligen inte nu, fast o andra sidan orkar jag inte städa upp skiten heller så det är lite moment 22.
MEN detta resulterade i två saker: 1. Fy fan vad jag saknar att ställa hund! Kanske borde Ludde göra en come back i veteran ringen? Eller vad säger ni? Mamma är du på? Finns det några bra utställningar medans vi e i Sverige i sommar eller känner du för o flyga över hit och hjälpa mig här? :D Ludde verkade tända till också, dagarna efter badet såfort man gav honom en godis så ställde han upp sig i position! Minnet är det verkligen inget fel på haha! Och så fort man säger "ställning?" så tittar han på en med prickade öron och lutar på huvet, svansen börjar gå som en vev och så skäller han! (Precis samma sak som händer om man säger IZOR! fast då börjar han dessutom springa runt som en galning och skälla på dörrn! Det du Tessan! ;) )
och 2. Jag BORDE verkligen ge Pelle ett bad för nu när man jämför dem så ser han lite lagom beige ut. :S Fast det hjälper juh inte heller att han har grävt en jordgrop i trädgården som han älskar att ligga o sova i!

Katterna mår finnemang och Katie knallar på, hon har varit RIKTIGT pigg och alert på sistone, förutom idag. Hon började dagen med explosions diarreer, fast det är lite mitt fel; så kan det gå när man köper fel hundmat utan att tänka på det!

Jag har massor med planer i skallen, massa viktiga saker jag vill få gjort!!!
Freddie, kom hem från amerikat nu då så jag kan irriterade dig med alla mina frågor och grejs, okej? Du får va klar där borta nu! ;)
Nej men det känns som att jag har byggt upp en ganska bra hemlig plan just nu, en plan som jag tror på och som Mike verkar tro på och som jag hoppas syrran tror på, för utan Freddie så GÅR det bara inte. Om allt blir bra och går som det ska så ska ni alla få veta, men som sagts innan jag vill inte prata en massa om saker som kanske inte kommer hända.

Jag mår ganska så bra faktiskt, har inte haft några magproblem sen strax efter jul så det känns stabilt och bra, vi skickar lite småförkylningar emellan oss men så är det väll alltid på vintern. Jag sover inte så bra det är väl det enda men hey ho man kan juh inte få allt här i livet. Jag har ocså fått löneökning, IGEN, andra gången sen i julas! Jag är nog den enda i landet som fått påökt på sistone haha och dessutom så kommer de höja skattetröskeln så jag kommer o betala mindre i skatt whoop whoop, det blir nog bra d här ^^

Well nu ska jag upp o natta hästen för sista gången, har varit en lång men kul dag. Har spenderat den med Leeanne och Blackie som jag inte sett på eeeevigheter känns det som, så det har varit kul, men nu är jag trött. Sover så dåligt när Mike jobbar natt. :( Och jag måste verkligen försöka va utvilad tills imorrn! Vill bara att denna kommande veckan ska va över så allt kan gå tillbaka till det normala!

Vi kommer hem till Sverige över påsk, vad som händer när etc. är forfarande inte bestämt, det enda vi vet är att vi kommer! Så nu vet ni det.

UPDATE: alltså näe, vad tråkigt det blev utan bilder >.< så jag laddar upp de jag har + att jag väckte stackars Ludde i köket bara för att ta kort på honom haha! ^^


Katie, sitter och sover. :)


Pelle sover i sitt jordhål bakom busken.
(och nej inga kommentarer om vår ännu icke färdiga trädgård! >.<)




Hundkatten har till fullo accepterat mopsen. :)


Jag har bakat bröd!!!! För första gången på säkert tio år, det blev nånslags halvfullkornssolrosfrölimpa, ser bra ut, luktar gott och smakar underbart! Whoop whoop! Blev så stolt att jag var tvungen och MMS'a bilden til syrran som e i USA haha (familjens bakmogul!)




och sist men definitivt inte minst, nyväckt Ludde, just nu, i vårt kök. :)
Skulle borstat till han lite innan bilderna men de får duga :)

SÅ NU:

Puss och gurka alla gummimattor så länge!
Saknar er!

Postat av: Tessan

Heja Ludde! Tänk att två hundar kan komma ihåg varandra trotts att det är så många år sedan de träffades:) Kan medela att Izor gör samma sak om man säger Ludde... Finns det en ledig minut över vid påsk är ni varm välkomna på lammmys och föltittande;) KRAM

2011-03-28, 00:50:19 - URL: http://goljahult.blogg.se/
Postat av: Helena

Hihi!! Vad fin han är Ludde!! Jag hoppas du berättar planerna/idéerna snaaaaart!! Puss!!

2011-03-28, 06:36:38 -
Postat av: Herzleid

Ååå, Pelle i sin grop, vilken underbar bild. Nu är jag hemma för övrigt! :D Ses snart!

2011-04-02, 17:48:31 -
Postat av: Mooonaaa

Fan, det var nog nästa inlägg men jaja, nu kommenterar jag på detta ist.

Vilken heting du var på bilden där! Ojojoj. :-*

2011-05-02, 18:03:22 -

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: