Den köttätande vegeterianen strikes again.

Jag vet inte vad det är, om det är min OCD, eller om det kanske är min familj som har orsakat det. Men jag har vädigt svårt för att äta saker samtidigt. Kanske det härstammar från det faktum att i min familj så äter vi alltid salladen efter att vi ätit varmrätten så att säga, eller det kanske är mitt kontrollbehov? Samma anledning som till varför jag måste ha alla lampor tända när jag äter, för jag vill se vad det är jag stoppar i mig. (Bye be romantiska middagar med tända ljus liksom ^^)
Men det har börjat bli lite extremt på sistone. Jag kan helt enkelt inte äta grönsaker och kött på samma gång. Först äter jag kött (bara kött liksom, en stekt köttbit, korv eller vad som, så länge det är massor med kött!) och sen typ en halvtimme senare så äter jag grönsaker och dyl. Jag vet inte varför det har blivit så, men det känns rätt liksom. Med fågel eller fisk så är det mycket lättare att äta allt tillsammans, då tänker jag inte ens på det. Ja, jag vet inte....det är väl bara jag som är konstig som vanligt. ^^
Idag blev det iaf parmaskinka till "förrätt" och vegetarisk lasagne till "huvudrätt", nom nom!
(Fick mig förresten att tänka på ICA's vegetariska lasagne, fy tusan vad god den är!)



I övrigt har det varit en ganska bra dag, tyvärr så har den flygit förbi alldeles för fort.
Jag fixade och donade med hästarna imorse, lika fridfullt som vanligt, även om de blev alldeles till sig i trasorna när jag släppte ut dem i den nya hagen! De är så roliga, och faktiskt den som höll sig lugnast var Kulan - var så stolt över henne! Appropå att va stolt över henne, igår så red Mike på henne, på riktigt liksom! :D Det gick så jävla bra, han hade inte kunnat bry sig mindre liksom. Fast jag bara sitter här och väntar på ett bakslag, det måste ju komma nångång liksom. Och hjärnan har börjat rusa...jag är redan nervös inför första galoppen! haha, ja, ja jag vet...en sak i taget!



~*~

Det var så sorligt igår på jobbet förresten. Hade en hund inne, eller ja snarare en tant inne (hon hade faktiskt bokat tiden för sig själv och inte för hunden, bara för att prata med vet).
Hennes hund har ända sen har var liten valp haft ögonproblem, hunden var nu 6 år gammal och trots upprepade försök att ordna problemen så blev det bara värre och värre, det hade vid det här laget kommit till den punkten där till och med specialistögonläkaren hade börjat ge upp hoppet. Hunden hade nu blivit diagnostiserad med grön starr, grå starr, blåsor på hornhinnan, bindhinnekatarr och en cysta på iris. Så efter lång disskusion fram och tillbaka så bestämdes det att det var dags att avsluta hans lidande, att allt vi kunnat göra hade blivit gjort.



Det här var så himla jobbigt. Jag var tvungen att gå ut till tantens bil, där hennes make satt och väntade, när han såg mig komma ut genom dörren så brast det för honom och tårarna började spruta, hämta hunden från baksätet i bilen, en levnadsglad, svansviftande Cavalier King Charles Spaniel, jag ville bara säga till honom att sluta va så jäkla glad! Usch, det var en hemsk situation.


Han somnade in så fridfullt dock, så det var skönt.
Sov så gott lille vän.

~*~

Oh oh oh..appropå nått helt annat!
Jag har äntligen beställt en ny telefon! :D
Jag har suttit här och väntat på att min kontraktstid ska ta slut så jag kan beställa en ny feleton och nu äntligen har det hänt! Ny telefon helt gratis och bara halva månadskostnaden mot vad jag haft innan.
Och inte vilken telefon som helst utan den telefonen, den där jag har kikat på ända sen den kom ut, jag skiter i all skit folk sagt om den för den är söt och jag vill ha den och nu är den min! (Well så fort paketet blir levererat)
Nokia N97 Mini
Wheeee!


Wheee, den är så fin, jag är så lycklig, min nya lilla kärlek! ♥

Fast det är en sak som är lite märklig.
Jag hittade telefonen på en sida som heter mobilephonesdirect, det var det bästa erbjudandet och erbjudandet fanns bara med T-Mobile som operatör, vilket är den operatören jag har vid tillfället. Ja men gud vad bra tänkte jag, då kan jag bara uppdatera mitt nuvarande kontrakt och de skickar telefonen...väldans problemfritt. Men nehe, det gick ICKE. Vi ringde till T-Mobile och sa helt enkelt, jag vill updatera mitt kontrakt och få en ny telefon - nokia N97 mini. Då säger tanten "vi tillhandahåller faktiskt inte den modellen, den går bara att få från mellanhand", jaha ja sånt händer juh, men kan jag få behålla mit nummer? "Nej det går inte att överföra nummer från ett T-mobile kontrakt till ett annat om du inte köper telefonen från oss, det går bara om du byter operatör" Men jag gillar juh T-Mobile, ni har bästa paket-erbjudandet och alla grejer jag vill ha liksom. Men jaja...jag får väl byta nummer dådå.
Jag lovar er allihopa att ni ska få mitt nya engelska nummer så fort jag vet vad det är.
(Mitt svenska nummer är fortfarande detsamma och aktivt!)

Nehe ni..nu ska jag försöka krypa till kojs med mina magkramper :(
Utan Mike :'(
Hoppas ni har det bra allesammans!

Puss gullungar!

xox


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: