Slut på semestern!

Jag vet inte varför det alltid tar så lång tid för mig att börja skriva igen efter jag har varit iväg.
Det är så konstigt för jag vill verkligen skriva, jag liksom gillar det här bloggandet men tiden bara rusar iväg. Jag kanske ska känna mig lyckligt lottad, för kanske är det så att jag har ett liv utanför datorn så att bloggen liksom inte alltid får tid? ^^
Varför är det förresten så att när jag faktiskt väl bloggar så är det mitt i natten och jag egentligen borde sova? Varför kan inte andan falla på så där klockan 10 på förmiddagen eller nån annan mer "bekväm" tid? Jaja, det är juh så här jag alltid har varit, var samma sak när man gick i skolan, läxor och plugg blev alltid gjorda mitt i natten. Det är väl så, alla har vi våra "effektiva" timmar vid olika tidpunkter.

Hur som haver... vi var i Sverige, vilket var mycket trevligt som vanligt!
Vi möttes av svensk vår vilket var väldigt uppskattat, i det häringa landet jag bor i går nämligen våren så himla fort, man hinner liksom inte njuta av alla de där sakerna man är vad vid, de första krokusarna, vintergäck, snödropparna, blåsipporna etc här händer allt på en gång! Det är vinter och innan man vet ordet av så blomar påskliljorna, samtidigt så kommer maskrosorna och rapsen blommar för fullt och kastanjeträdet utanför vårt sovrumsfönster är redan helt lövat! Så den svenska våren var hääääärlig!



Vi hann med en hel del! Vi mockade rent HELA vinterhagen, fy tusan vad det värkte i armarna i slutänden men gudarnas vad fint det blev! Vi satte nytt staket på hela 'hästhålan', sågade ner lite träd och jag han också med att strippa av Erna hela vinterpälsen!

Mockande är tröttsamt..särskilt när det är 5 ton skit!


förstår inte varför Mike inte ser så imponerad ut? Kan det va för att jag tvingade honom att testa om hjälmen passa o sen var tvungen att ta ett kort bara för att han var så söt? ^^

Jag gjorde en räd på Citygross och en på Börjes för att köpa lite hästgrejer att ta med mig till England och vi hann även med en väldigt trevlig eftermiddag hemma hos Tessan och Fredrik! Typiskt, varenda gång jag träffar Tessan och ventilerar mina idéer så vet hon PRECIS hur jag tänker, och sätter bara mer griller i huvet på mig! ;) Men..thats what friends are for! Du vet att du kommer få bli förste rådgivare när allt kickar igång! ;)
Tyvärr så missade jag och Helena varandra..igen! Jag känner att vi måste nog ta oss en "special helg" eller så..bara hon och jag. Hea-abstinensen slår till med jämna mellanrum!

Vi hann även med en väldans trevlig utekväll med världens bästa Mona, PJ och Jocke!
Vi var alla lika trötta och griniga till att börja med, men det blev riktigt bra i slutändan! We poke badgers with sticks!


"Squeeeez that lemon!"


Björnligan strikes again...


Med så här mycket blixt så ser det ut som om jag o Monsan är sammanvuxna vid pannorna, ibland kan man nog tro att det är så också... bästaste Mona!

Sen minns jag knappt vad mer vi gjorde haha! Det är så längesen nu och min "attention span" är ungefär 5 dar eller så. När vi skulle åka hem igen så blev det lagom stressigt! Eftersom saker hade kört ihop sig lagom mycket så slutade det med att vi skulle hyra en bil av AVIS i växjö, köra upp till Skavsta och lämna bilen där, ja det hade juh varit bra om det bara hade gått som det skulle!
Pappa hade bokat bilen av en trevlig kille på A's huvudkontor, allt frid och fröjd, vi skulle hämta bilen i Växjö klockan 12 på måndagen.
När vi anländer på A's kontor på måndagen, i tid! Så är det ingen där....inte en själ så långt ögat kunde nå, de hade en fin hemmagjord skylt på disken där det stog att de hade lunchrast mellan 12 och 1! På den vackra lappen stog det också att om de var tvugna att nås under den tiden så kunde man ringa deras jourtelefon och så ett nummer. Pappa ringer en gång, två gånger, tre gånger...alla med sama resultat..direkt till mobilsvar.
Då ringer pappa till A's huvudkontor och förklarar vårt problem, och det är här det börjar bli intressant, damen på huvudkontoret säger "Nej men de ska inte ha nån lunchrast på det kontoret, det är tre stycken som jobbar där"!!?!?! För att göra en lång historia kort, vi försöker få tag på dem fram tills ungefär 12.30 sen ger vi oss av till Hertz för att kolla om de kan hjälpa oss, men icke de har inga bilar och bla bla bla. Så vårt enda alternativ är att vänta tills klockan blir ett, då AVIS egenkomponerade lunchrast är slut.
Så tillbaka på AVIS klockan ett så tittar de konfunderat på oss och verka först inte fatta nått alls. Men det är inte så konstigt..för tydligen har de inte ens tittat på dagens bokningar och hade således ingen aning om att vi skulle komma in! Vad fan är det för jävla stil? Jobbar ni med att hyra ut bilar eller inte?
SÅ det var lite diskussion fram och tillbaka, ska inte tråka ut er med hela konversationen, men vid en punkt så kom vi till det här:
AVIS damen: "Men jag var här fram till klockan halv ett"
Ända fram till dess så har det varit pappa som fört konversationen men vid den här punkten så kunde jag inte ta det, att man gör misstag kan hända vem som helst, även om det gjorde det svårt för oss så är det sånt som händer, men om man ljuger mig rakt upp i ansiktet då kan jag inte hålla tyst längre!
Jag: "Det var du INTE eftersom VI var här från klockan tolv fram till klokan halv ett! Ljuger du för mig?"
Damen blev alldeles likblek och mumlade nått ohörbart..
Det "roliga" med allt det här var att pappa bara betalat för en liten sedan, men eftersom Avis hade fuckat upp så fick jag en stor superny Toyota Avensis med 6 växlar! :D
(Den trevliga kvinnan på A's huvudkontor sa även att det inte var acceptabelt det som hade hänt och att hon hade informerat högre chefer om det inträffade och att det skulle "tas itu med" hoppsan kjerstin!)


Allt det här gjorde juh att vi förlorade en MASSA tid, så vi var tvugna att köra som biltjuvar til flygplatsen, plus att vi hade en väska att checka in! Vi kom fram 25 minuter innan avgång, ställde bilen på "pick up" parkeringen rusade in, gick till Ryan Airs info disk och frågade om det fanns nån chans what so ever att vi kunde få med väskan på planet! Den supersnälla tanten walkietalkade till planet och lyckades få med vår väska, med förmaningen "ni är VÄLDIGT sena" No shit Sherlock? ^^
Vi rusade ut igen, kastade oss i bilen, körde iväg till parkeringen där man lämnar hyrbilar...som idiotiskt nog ligger typ en kilometer från terminalbyggnaden! Sprang som galningar tillbaka till terminalen, bokstavligt talat kastade bilnyckel på AVIS-killen och sprang till securityn, kom igenom, sprang till passkontrollen och sen sprang vi rakt på planet! Hade vi varit bra 2 minuter senare så hade vi inte kommit med planet! Har aldrig varit så stressad i hela mitt liv! Fy tusan vad skönt det var att jag hade dagen efter ledig från jobbet, jag var helt utmattad!

Så det var en lite uppdatering om vår Sverigetrip!
Det har hänt en massa sen jag kom hem hit igen också men klockan är alldeles för mycket för att börja gå igenom det också så det får bli imorron eller så. Men jobbet är mycket som vanligt, jag ska byta stall (på lördag!) och vi "bygger om" vår trädgård för att berätta allt kortfattat!

Nu ska jag försöka varva ner och krypa ner under täcket och hoppas på underbar djup lång sömn! Eller ja lång och lång, kan nog klämma in en si så där 6 timmar iaf!

Hoppas ni än en gång förlåter mig för o va segstartad, but I'll be back sweeties! ;)

puss i ljumsken!

x x x

Postat av: LeNatT

Förlåten, men jag väntade på att du skulle höra av dig angående påskafton... Men du måååååste blogga oftare, så det så.

2010-04-28, 08:59:38 -
Postat av: Monkan

Fan vad fina vi ÄR tillsammans! :-*

Kommer även att sno dessa bilder till mitt mars - aprilalbum på facebook. Du lägger ju upp för få bilder där. ;)

Stoooor kram o puss på dig, Snäckan!

2010-04-28, 11:18:19 -

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: